برای کاهش خطر آنفلوانزای پرندگان از مصرف شیر خام پرهیز کنید

برای کاهش خطر آنفلوانزای پرندگان از مصرف شیر خام پرهیز کنید

به گزارش دکتر هاریکا محتوای برای کاهش خطر آنفلوانزای پرندگان از مصرف شیر خام پرهیز کنید به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از نیویورک تایمز، دکتر «دونالد پراتر»، سرپرست مرکز ایمنی غذا و تغذیه کاربردی سازمان غذا و دارو، گفت: «ما به توصیه اکید در مورد مصرف شیر خام هشدار می دهیم».
مقامات فدرال تاکید می‌کنند که شیر خام و پنیر شیر خام می‌توانند حاوی میکروب‌هایی باشند که خطرات جدی برای سلامتی مصرف‌کنندگان به همراه دارند، از جمله آنفلوانزای مرغی.
بر اساس داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۸، ۲۰۲ مورد شیوع مرتبط با نوشیدن شیر خام وجود داشته است که منجر به ۲۶۴۵ بیماری و ۲۲۸ بستری شدن در بیمارستان شده است.
«بنجامین چپمن»، استاد و متخصص ایمنی غذا در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، گفت: «حتی در بهترین زمان‌ها، شیر خام یکی از خطرناک‌ترین غذاهایی است که ما داریم».
چپمن افزود: «مقامات معتقدند راه اصلی انتشار ویروس آنفلوانزای مرغی بین گاوها از طریق تماس با شیر است.»
به گفته پراتر، «مشخص نیست که آیا شیر خام می‌تواند آنفلوانزای پرندگان را به انسان منتقل کند یا خیر، اما محققان به پیگیری این موضوع ادامه می‌دهند.»
وزارت کشاورزی ایالات متحده موارد ابتلاء به آنفلوانزای پرندگان را در گاوهای شیری در ۹ ایالت تأیید کرده است.

دکتر هاریکا بهترین مجله سلامت در ایران ,  برای کاهش خطر آنفلوانزای پرندگان از مصرف شیر خام پرهیز کنید – دکتر هاریکا

2024-05-14 00:07:33

→ خواندن مطلب قبلی

بیمار تالاسمی؛ از درد تا دارو/ ماجرای ۲۰۰۰ میلیارد تومان کمک مالی

خواندن مطلب بعدی ←

واکسن MRNA با تومور مرگبار مغز مبارزه می کند