مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع۲ را افزایش می دهد
به گزارش دکتر هاریکا محتوای مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع۲ را افزایش می دهد به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از مدیکال نیوز، نیتراتها و نیتریتها در غذا و آب یافت میشوند. گاهی اوقات برای بهبود ماندگاری به غذاهایی مانند گوشتهای فرآوری شده اضافه میشوند.
مطالعه اخیر نشان داد که قرار گرفتن در معرض نیتریتها از طریق منابع غذایی و آب ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
محققان دانشگاه سوربن پاریس در این مطالعه خاص قرار گرفتن در معرض نیتراتها و نیتریتها و خطر مرتبط با دیابت نوع دو را بررسی کردند. آنها بیش از ۱۰۰۰۰۰ بزرگسال را در تجزیه و تحلیل خود گنجانده اند.
محققان شرکت کنندگان را به طور متوسط ۷.۳ سال و به طور منظم پیگیری کردند. محققان در طول این مطالعه به ۹۶۹ مورد دیابت نوع ۲ پی بردند.
این مطالعه نشان داد که مصرف نیتریت ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را به همراه داشته باشد. با این حال، محققان هیچ ارتباطی بین نیترات و خطر بیماری پیدا نکردند. آنها پی بردند که افزودنیهای نیتریت، به ویژه نیتریت سدیم، ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را نیز افزایش دهد.
دکتر هاریکا بهترین مجله سلامت در ایران , مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع۲ را افزایش می دهد – دکتر هاریکا
2023-02-16 01:33:47