توصیه‌های طب ایرانی برای روزه داران/ چگونه افطار کنیم

توصیه‌های طب ایرانی برای روزه داران/ چگونه افطار کنیم

به گزارش دکتر هاریکا محتوای توصیه‌های طب ایرانی برای روزه داران/ چگونه افطار کنیم به گزارش خبر هاریکا، مهشید چایچی گفت: روزه داری باعث می‌شود مواد زائدی را که در بدن تجمع پیدا کرده، به تدریج تبدیل به مواد قابل دفع کرده و از ضرر آنها خلاص شود.
وی افزود: لازم است افراد در ماه رمضان نیز مانند همیشه غذاهایی را مصرف کنند که مناسب مزاج (شرایط فردی از نظر بدنی و روانی) آنها باشد.
چایچی گفت: استفاده از غذاهای سبک که هضم راحت تری دارند مانند سوپ را برای افطار توصیه می‌شود.
وی ادامه داد: مصرف بعضی غذاها مثل آش رشته با روغن فراوان، زولبیا بامیه، کله پاچه و سیراب شیردان و…، که گوارش آنها سخت است؛ مناسب نیست.
چایچی افزود: در هر وعده فقط یک نوع غذا میل کنید. از پرخوری و روی هم خوری چه در وعده افطار چه در سحر خودداری کنید.
وی تاکید کرد: توصیه می‌شود زمان خوردن میوه، یکی دو ساعت بعد افطار باشد و فقط از یک نوع میوه استفاده شود و از خوردن چند میوه در یک زمان اجتناب شود.
به گفته چایچی، خوردن یک استکان آب جوش، آب گرم و عسل، شیر گرم جوشیده شده با دارچین و هل یا سوپ‌های رقیق در حجم کم برای باز کردن روزه مناسب است.
وی افزود: از خوردن غذاهای بسیار تند و پُر ادویه، شور، سرخ کرده، غذاهای آماده و بسته بندی، غذاهای خمیری مثل ماکارونی، الویه، قارچ و فست فودها خودداری کنید.
چایچی گفت: از خوردن خوراکی‌ها و تنقلات فراوان در فاصله افطار تا سحر خودداری کنید.

دکتر هاریکا بهترین مجله سلامت در ایران ,  توصیه‌های طب ایرانی برای روزه داران/ چگونه افطار کنیم – دکتر هاریکا

2024-03-14 23:11:48

→ خواندن مطلب قبلی

چالش‌های سرُم سازان و درخواست از سازمان غذا و دارو

خواندن مطلب بعدی ←

بیماری‌های کلیوی بی صدا آغاز می‌شود/ از تشخیص تا درمان