مضرات جوش شیرین در نان/ برخورد با نانوایی‌های متخلف

مضرات جوش شیرین در نان/ برخورد با نانوایی‌های متخلف

به گزارش دکتر هاریکا محتوای مضرات جوش شیرین در نان/ برخورد با نانوایی‌های متخلف زهره پوراحمد، در گفت‌وگو با خبرنگار هاریکا گفت: با توجه به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانوایی‌ها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با استفاده از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تولید کنند.
وی افزود: جوش شیرین مانع تخمیر نان می‌شود و این تخمیر نشدن موجب اختلال متابولیکی در بدن از جمله سوءهاضمه می‌شود.
پوراحمد ادامه داد: استفاده از جوش‌شیرین نه تنها از عطر و طعم نان می‌کاهد، بلکه باعث بروز کم‌خونی، پوکی استخوان، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های روده‌ای و اختلال در سیستم گوارش می‌شود.
وی افزود: سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام کرده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانوایی‌ها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار باعث می‌شود کیفیت نان افزایش یابد.
پوراحمد گفت: متأسفانه برخی از نانوایی‌ها به سبب تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می‌کنند. استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرایند بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، متوجه شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد؛ تولیدکنندگان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.

دکتر هاریکا بهترین مجله سلامت در ایران ,  مضرات جوش شیرین در نان/ برخورد با نانوایی‌های متخلف – دکتر هاریکا

2024-06-13 00:10:25

→ خواندن مطلب قبلی

چرا بیهوشی در برخی روش‌های درمانی سرطان کودکان مهم است

خواندن مطلب بعدی ←

پرداخت ۶ همت از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی